Gebouwbeheer en onderhoud in de zorg

Energiezuinig en efficiënt in de zorg

Meer dan ooit is het in de zorg van belang om duurzaamheid door te voeren in het gebouwbeheer. Led-installaties en energiezuinige klimaatbeheersing zijn niet meer weg te denken. Ook slim omgaan met connectiviteit en elektra is een noodzaak. Onze specialisten denken graag mee en leveren de benodigde producten snel en vaak direct uit voorraad.

Naar de webshop

De partner voor dagelijks onderhoud in zorg en welzijn

Intensief gebruik van ruimtes levert vrijwel altijd meer onderhoud op. In de zorg is vrijwel alles intensief. Dan is het prettig wanneer het onderhoud beperkt blijft door de keuze voor duurzame materialen en installaties. Daarbij helpen wij je graag. Ben je verantwoordelijk voor gebouwbeheer in de zorg en heb je onderhouds- of renovatieprojecten? We kunnen je adviseren, begeleiden en leveren tot het niveau of de fase die jij nodig hebt.

Neem contact met ons op

Ontdek ons productaanbod: meer dan 300.000 artikelen

Vraag nu een energiescan aan

Een duurzaam lichtplan

Led verlichting is energiezuinig en heeft een lange levensduur. Een goede combinatie voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Solar heeft uitvoerige kennis van het productaanbod en de sector. We helpen je graag bij het maken van een kostenbesparende, duurzame keuze.
Lees meer
Van design tot hulpmiddel

Sanitair voor de zorg

Hulpmiddelen voor ouderen of top kwaliteit keramiek dat eenvoudig schoon te houden is? Solar heeft sanitair producten voor iedere toepassing in de zorg.
Ga naar de webshop
Een gezond binnenklimaat in elke ruimte

Het binnenklimaat op orde

Centrale ruimtes vragen om een ander klimaatcomfort dan bijvoorbeeld de OK. Onze technische productspecialisten maken een systeemontwerp dat een gelijkmatige temperatuur en de juiste mate van ventilatie oplevert. Gasten, patiënten én personeel verblijven en werken zo in een omgeving met een gezond binnenklimaat.
Lees meer