Solar Heat

Voor de experts in Green Heat

Met Solar Heat brengen we exclusieve merken, jarenlange expertise en praktische handen samen in één dienstverlening voor jouw bedrijf. Zodat jij klanten kunt ondersteunen bij verduurzamen.

SolarHeat_Logo_White.png

Vloerverwarming

Met onze exclusieve aanbod van producten kan het. En om het gemakt te vergoten helpen wij met onze verleg-service in samenwerking met Easywarm.
Lees meer

Warmtepompen

Lees hier meer over ons exclusieve aanbod lucht/waterwarmtepompen van A-merk fabrikanten zoals Viessmann en onze Solar Hybride pomp die verduurzamen voor woningeigenaren laagdrempeliger maakt dan ooit.
Lees meer

Thermrad

Met Thermrad heeft Solar het meest uitgebreide assortiment van Nederland. Dit merk is een begrip als het gaat om comfort, kwaliteit en technisch vernuft.
Lees meer

Snelle warmteverliesberekening

solar-heat-concept-warmteberekening-1200x675.jpg

Snel berekenen hoe groot de warmtebron moet zijn voor jouw project?

Vul eenvoudig de algemene gegevens in van jouw project en je krijgt van ons direct een rapport met snelberekening over de grootte van de warmtebron.

Bereken snel

Onze specialisten

Welke combinatie van energiebronnen kun je het beste inzetten op jouw project en hoe zorg je voor een goed doordacht en berekend advies aan jouw klant?

Onze Solar Heat specialisten staan voor je klaar! Zij denken graag mee en kunnen je verder helpen met jouw project. All-electric, een hybride systeem, helemaal tot nul op de meter: onze specialisten zetten de voor- en nadelen voor je op een rij en maken een gedegen offerte, zodat jij precies weet waarom en wat voor jouw klant de beste oplossing is.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Populaire producten

Prorad

Handdoekradiatoren

Prorad is bekend van de handdoekradiatoren. Prachtig design, hele goede kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan de speciale verbindingstechnieken die Prorad gebruikt tussen de horizontale en verticale buizen. Daardoor zijn geen lasnaden zichtbaar.
Bekijk producten
VeraLine

Radiatorombouw

Het unieke van de VeraLine radiatorombouw is dat de bestaande radiator niet gedemonteerd hoeft te worden en werkt met een kliksysteem.
Bekijk producten
VeraLine

Economy handdoekradiator

De Economy is een basis model handdoekradiator in het VeraLine assortiment. Voorzien van 4 aansluitingen en het aanbod omvat 9 verschillende maatvoeringen in de kleur wit RAL9016
Bekijk producten
VeraLine

Convectorputten en vloerconvectoren

De prefab convectorputten zijn gemaakt van gewapend polyester met een extra waterdichte polyester top- coating of van hoogwaardige HDPE (volledig recyclebaar).
Bekijk producten