Exclusief sanitair, verlichting en connectivity

De zoektocht naar comfort

Wanneer je in de hotel & leisure wereld werkt, ben je waarschijnlijk gewend de lat hoog te leggen. Of je je nu met het dagelijks onderhoud bezighoudt, of de taak hebt een hotel vanaf scratch in te richten; de juiste installaties en producten maken het verschil. 

Bezoek de webshop

Design en techniek in de juiste mix

Als je niet weet waar je moet beginnen. Als je juist alleen nog maar de puntjes op de -i hoeft te zetten, maar daar geen tijd voor kunt vinden. Als je het dagelijks onderhoud efficiënter wilt maken. Of als het je technisch even boven de pet gaat. In de zoektocht naar comfort op welk niveau dan ook staan we graag voor je klaar. We zijn partner voor facility managers die de lat hoog leggen, en ook maar acht uren in een dag hebben. We helpen je met alles op het gebied van verlichting, sanitair, verwarming, duurzaamheid, connectivity en elektra. Wil je ons beter leren kennen? We horen graag van je.

Neem contact op

Optimale hygiëne met top sanitair

Sanitair van goede kwaliteit draagt bij aan efficiënt onderhoud. Met de juiste producten voor de badkamer kun je de schoonmaaktijd tot een minimum beperken.

Zo zijn de keramieken waskommen, wandclosets en bidets van Catalano voorzien van een uniek glazuur met een vuilwerende, antibacteriële werking. Het krachtige vortex spoelsysteem van NewFlush garandeert een stillere spoelbeurt, minder waterverbruik en een effectieve schoonspoeling. De schoonmaak is gemakkelijker en grondiger doordat er geen spoelrand aanwezig is. Zo is er significant minder schoonmaakmiddel nodig.

Meer ontdekken

Optimale verlichting

Maak zelf een lichtberekening

Lichtscenario's op maat

Met je toegang tot onze webshop bereken je eenvoudig hoeveel armaturen er nodig zijn conform de meest actuele normen en wetgeving. Log in op onze webshop, kies je armatuur en probeer het uit.
Lees meer
Onze lichtspecialisten zijn er voor je

Schakel hulp in

Een project met verlichting kan complexer uitpakken dan verwacht. Onze ervaren lichtspecialisten staan altijd voor je klaar met technisch advies en jarenlange expertise.
Neem contact op
Ontdek wat licht kan doen

Slimme verlichting

Licht is sfeerbepalend in veel ruimtes. Stel je voor dat de verlichting zich aanpast aan de ruimte en het tijdstip van de dag. Koppel en stuur aan met een slim en kostenbesparend domotica –systeem.
Bekijk binnenverlichting