Het schoolgebouw perfect onderhouden

Connected, veilig en comfortabel

Aan een schoolgebouw doe je geen concessies als het gaat om de inrichting en het onderhoud. Een veilige en moderne leeromgeving draagt bij aan een betere kwaliteit van het onderwijs. Ontdek met welke diensten en producten we je kunnen helpen om het gebouwbeheer te optimaliseren. 

Neem contact met ons op

Alles voor gebouwbeheer in het onderwijs

Alle onderhoudsproducten en installaties bestellen bij één partner? Een partner die met je meedenkt, bovendien? In Solar vind je een technische groothandel die meer doet dan bestellingen uitleveren. We adviseren je graag over verlichting, klimaat en energie, connectivity en duurzaamheid. De producten die je nodig hebt voor het onderhoud kies en bestel je eenvoudig online. 

Naar de webshop

Studenten ontspannen in de Brugzaal

Hoe licht een passage transformeerde tot een spannende break-outruimte.

Lees de klantencase

Een veilige omgeving

Ontdek video surveillance producten om de school veilig te houden.

Bekijk CCTV producten
Verduurzaam het schoolgebouw

Van zonnepaneel tot warmtepomp

Ventilatie, verwarming en pv-systemen die met elkaar communiceren en gekoppeld zijn op jouw gebouwbeheersysteem? Of juist een eenvoudig advies over de juiste armaturen voor led verlichting? We helpen je graag.
Bekijk het productaanbod
Waterbesparende kranen

Duurzaam sanitair

Keramiek dat tegen een stootje kan of juist waterbesparende kranen? Dat is geen overbodige luxe in een schoolgebouw. Sanitair dat intensief wordt gebruikt kan maar beter van goede kwaliteit zijn. Ontdek het in onze webshop.
Bekijk nu
Alles voor wifi en glasvezel

Altijd verbonden

Een goede wifi verbinding op school is cruciaal. Solar is op de hoogte van de snel veranderende eisen door het groeiende gebruik van digitale leermiddelen. We hebben de producten en de kennis in huis om altijd verbonden te zijn.
Ga naar de webshop