Partnerschap maakt het verschil

Klimaat en energie

Ontdek alles wat je nodig hebt om de groeiende markt van klimaat en hernieuwbare energie te betreden.

We werken samen met jou om de juiste oplossingen te vinden en bieden deskundig advies over ventilatie, warmtepompen, klimaatvriendelijke oplossingen, koel- en verwarmingssystemen, EV-laders en zonnepanelen.

Wij zijn jouw partner wanneer je begeleiding nodig hebt en met Solar Opleidingen helpen we om jouw vaardigheden te verbeteren.

Of ga direct naar onze producten
/contentassets/ca39475b2f1a41d1bbaa35f1f2db638c/customer-quote-climate-energy_nl.jpg

Vertrouwen opent nieuwe kansen

Elektricien Ove Hansen stond voor een nieuwe uitdaging met een DGNB Gold gecertificeerd bouwproject. DGNB geeft een objectieve beschrijving en beoordeling van de duurzaamheid van gebouwen. Ove wist niet precies wat dat inhield, maar hij vertrouwde erop dat Solar hem kon helpen om de opdracht tot een goed einde te brengen.

"Samen met Solar heb ik ontdekt dat de eisen eigenlijk gemakkelijker te vervullen waren dan ik had verwacht. Na dit project heb ik het vertrouwen om in de toekomst soortgelijke duurzame bouwprojecten aan te nemen", aldus Ove Hansen. 

Bezoek onze pagina's voor meer informatie

EV-laadpalen

Of je nu een laadpaal nodig hebt voor privé- of commercieel gebruik, wij helpen je met het realiseren van de juiste oplossing.
Bekijk pagina

Warmtepompen

Als Solar helpen wij jou met het kiezen van de juiste warmtepomp en onderdelen, beiden we trainingen aan en helpen we bij jouw project.
Bekijk pagina

Zonnepanelen

Wij zijn jouw partner in complete PV-systemen van projectbegeleiding, calculatie tot het aanvragen van subsidie.
Bekijk pagina

Ventilatie

Wij houden ons bezig met alle aspecten van ventilatie, zowel mechanisch als natuurlijk. Wij helpen met berekeningen, ontwerp en technische ondersteuning.
Bekijk pagina

Energieopslag | Thuisbatterij

Ben je op zoek naar een oplossing voor opslag van overtollige energie opgewekt uit zonnepanelen en deze gebruiken wanneer er tekorten zijn? Onze experts helpen met jouw project van advies tot oplevering
Bekijk pagina
Solar Opleidingen

Krijg een voorsprong op de concurrentie

Bij Solar Opleidingen zijn wij expert op het gebied van techniek. Ook op het gebied van Klimaat & Energie met opleidingen gericht op het adviseren, installeren en onderhouden en warmtepompen, EV-laders en zonnepanelen. Solar Opleidingen helpt je op weg naar verduurzaming.
Lees meer
Energiebesparingsplicht

Steek energie in je energiebesparingsplicht!

Solar denkt met je mee hoe je de erkende energiebesparingsmaatregelen toepast binnen jouw bedrijf. Het uitvoeren van een energiescan geeft helderheid over de huidige situatie en de stappen die je wellicht moet ondernemen om te voldoen aan je besparingsplicht.
Lees meer

Solar Zero

Door te kiezen voor producten uit het Solar Zero assortiment ben je verzekerd van de beste productdocumentatie, een EcoVadis gecertificeerde leverancier en een hoge beschikbaarheid.

Wat betekent duurzaamheid voor Solar?

Wij willen een aanjager zijn in de energietransitie. En wij willen onze klanten helpen door het implementeren van energie-optimaliserende oplossingen. We hebben ook de ambities verhoogd met betrekking tot onze eigen bedrijfsvoering, waarbij we continu werken aan het verlagen van onze CO2 uitstoot.

EcoVadis gouden certificering

Solar Nederland is door EcoVadis goud gecertificeerd en behoort daarmee tot de top 5% van leveranciers die door het beoordelingsbedrijf zijn beoordeeld.
 
EcoVadis is 's werelds grootste en meest vertrouwde leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen. Zij hebben meer dan 75.000 bedrijven uit meer dan 200 bedrijfstakken beoordeeld.

EcoVadis 2023 Gold logo

Lees meer over EcoVadis op hun website