Energietransitie

Ruim assortiment zonnepanelen, omvormers en benodigde onderconstructie

Bij Solar staan we voor je klaar om je te assisteren bij het selecteren van de meest geschikte zonnepanelen en bijbehorende componenten. Op deze pagina bieden we inzicht in diverse zonnepaneelsystemen en trainingen van Solar Opleidingen. Heb je een project waarvoor je een passende oplossing zoekt? Aarzel niet om contact op te nemen met onze experts.

Ontdek ons assortiment

Solar beschikt over alle kennis en vaardigheden om oplossingen te bieden voor al je PV-vraagstukken

Residentieel, utiliteit, industrie, zorg, overheid, hotels en vakantieparken; al jarenlang adviseert en ondersteunt Solar klanten en streeft naar de best passende oplossing. Ook voor complexe dakconstructies, parkeerplaatsen met carports of grotere verduurzamingsvraagstukken gaan we graag met je in gesprek.

Wil je advies op afstand, heb je vragen over de installatie of wil je een energiecalculatie, legplan of commercieel voorstel, dan staat ons team van specialisten voor je klaar.

Ook bij complexere vraagstukken zoals een overkoepelende energievraag of een bezoek op locatie ondersteunen we je geheel vrijblijvend om de klus te realiseren of de opdracht samen binnen te halen en uit te voeren.

Neem contact op

Services voor elk PV project

Specialisten: Vraag advies op afstand of locatie over alle zonnepaneel gerelateerde vragen van onze specialisten

Legplan: Een concreet legplan gebaseerd op dak-locatie inclusief concrete materiaallijst en offerte

Terug verdientijd: Een calculatie die je rendement berekent gebaseerd op het aantal panelen, de soort panelen & het legplan

Schouwing: Het schouwen van het project op locatie behoort tot de mogelijkheden. Indien Solar de order ontvangt is deze ook volledig kosteloos

Projectbegeleiding: Denk o.a. aan het bespreken van bouwtekeningen op locatie

Installatie: Heb je niet de benodigde mankracht of expertise in huis voor jouw project? Breng het bij Solar onder en wij helpen je graag verder

Van grootschalige projecten, woningen tot parkeerpleinen van de toekomst

/globalassets/nl/oplossingen-en-producten/pv-pagina/solar-zonnepanelen-grootschalig-kantoor-bedrijfspand-1200x675.jpg
/globalassets/nl/oplossingen-en-producten/pv-pagina/solar-zonnepanelen-kantoor-woning-huis-1200x675.jpg
/globalassets/nl/oplossingen-en-producten/pv-pagina/solar-zonnepanelen-carport-parkeerplein-1200x675.jpg

Alles in huis voor jouw project

Solar ontzorgt zodat jij zo snel en goed mogelijk je project met succes af kan ronden. Wij zijn jouw duurzame installatiepartner. En hebben alles in huis om jouw pv-project succesvol af te ronden. Naast projectbegeleiding, trainingen van Solar Opleiding, calculatie en hebben wij een uitgebreid assortiment.

Wij hebben zonnepanelen, omvormers, dataloggers tot PV accessoires met merken zoals SolarEdge, Astronergy, Huawei, Viessmann en Growatt. Bekijk ons volledige assortiment via de snelkoppelingen hiernaast. ->

Wij zorgen voor alle voorbereidingen met een legplan, rendementscalculatie en technische tekening

/globalassets/nl/oplossingen-en-producten/pv-pagina/solar-zonnepanelen-technisch-plan-1200x675.jpg
/globalassets/nl/oplossingen-en-producten/pv-pagina/solar-zonnepanelen-berekening-rendementscalculatie-1200x675.jpg
/globalassets/nl/oplossingen-en-producten/pv-pagina/solar-zonnepanelen-technische-tekening-1200x675.jpg

Vergroot kennis en inzetbaarheid met Solar Opleidingen

Eerste monteur op het dak

In deze 2-daagse opleiding wordt geleerd op welke wijze zonne-energiesystemen (collectoren en panelen) op een veilige en deskundige manier op het dak gemonteerd dienen te worden.
Bekijk opleiding

Installeren van zonnepanelen

Deze training is vooral geschikt voor installateurs die zich richten op de installatie van zonnepanelen op bestaande en nieuwbouw woningen (maximaal 3*25 ampère).
Bekijk training

SCIOS Scope 12 Inspecteur

Als inspecteur SCIOS Scope 12 speel je een belangrijke rol in het ontdekken van fouten en afwijkingen die kunnen leiden tot gevaarlijke situaties of brand.
Bekijk opleiding

Technisch zonnepaneel advies

Hulp nodig bij projecten of complexe vragen omtrent PV-systemen?

Onze experts weten alles over PV-systemen en kunnen jou helpen bij kleine bouwprojecten tot complexe uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan een carports, een parpeerplaats met zonnepanelen, wij verzorgen het project van advies tot oplevering.

Zoek je een totaaloplossing voor het opladen van elektrische- of hybride auto’s, in combinatie met PV-panelen om in je eigen energieopwekking te voorzien? Wij beschikken over een breed assortiment.

Neem vrijblijvend contact op met onze experts via 088 - 765 2765 of e-mail ons via de onderstaande button.

Neem contact op

Zonnepanelen-Customer-Service-800x800.jpg