Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Met een rijke geschiedenis van 180 jaar blijft Schneider Electric onvermoeibaar innoveren op alle fronten. De verhalen van generaties mensen die het bedrijf en de wereld hebben gevormd, vormen de basis van onze voortdurende evolutie. Schneider Electric is een pionier in de digitale transformatie van automatisering en energiemanagement, en dit doen we met volledige toewijding aan duurzaamheid.

Onze intelligente en ecologisch verantwoorde oplossingen putten het maximale uit de beschikbare energie- en hulpbronnen. Als jouw digitale partner streven wij naar efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Logo_Schneider.png

Naar het assortiment

Woningbouw

Kiest u voor slimme en duurzame oplossingen voor uw klanten? Schneider Electric biedt een breed scala aan duurzame oplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie in de woningbouwsector.
Lees meer

Utiliteit

Voor uw klanten in de utiliteitsbouw bieden wij duurzame en flexibele oplossingen. Van energiemonitoring tot complete gebouwbeheersystemen, verdeelkasten en schakelmateriaal, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Met Schneider Electric zorgt u voor een slim, flexibel en duurzaam gebouw.
Lees meer

Industrie

Op zoek naar energie-efficiënte oplossingen voor je industriële toepassingen? Schneider Electric's automatiserings- en besturingsoplossingen staan voor je klaar. Ontdek het brede assortiment van Schneider Electric.
Lees meer

Schneider_banner_Mertens.jpg