Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Murrelektronik

Op Ethernet gebaseerde automatiseringsoplossingen

Machines en systemen worden steeds meer gebaseerd op netwerken. Murrelektronik heeft de componenten om een economisch en doeltreffend netwerk met Ethernet-modules te garanderen.

Ethernet switch

Unmanaged switches dekken de basisfuncties voor een schappelijke prijs, terwijl varianten zoals PROFINet managed switches een maximaal scala aan functies hebben. Prefabkabels garanderen een snelle en effectieve installatie en voorkomen dat snoeren verkeerd worden aangesloten.
Murrelektronik heeft switches voor elke toepassing. Voor toepassingen in het veld met M12-aansluiting, voor gedecentraliseerde installatieconcepten en voor standaard schakelkasttoepassingen met RJ45-aansluiting.

Ontdek Switches en Ethernet

Nieuw en innovatief systeem voor stroombewakingssysteem

Mico Pro® is het innovatieve stroombewakingssysteem van Murrelektronik voor toepassingen van 12 en 24 VDC met gepatenteerd uitschakelproces. Met het modulaire systeem kun je systemen precies aanpassen aan specifieke toepassingen. Bovendien biedt het een gunstige kosten-batenverhouding en neemt het niet veel ruimte in beslag.
Het gepatenteerde uitschakelproces zorgt voor een optimale machinebeschikbaarheid. Een bijkomend voordeel: een geïntegreerd concept voor potentiaalverdeling waardoor de bedrading van de schakelkast aanzienlijk wordt ontlast.

Ontdek Mico Pro

Verbindingstechnologie

U kunt de perfecte kabel met de juiste connector voor uw toepassing vinden door te duiken in een grote selectie kabels en connectoren van Murrelektronik.

Per kabel heeft u de keuze uit een aantal connectoren voor data, voeding en signaal, die u ofwel los kunt kopen, ofwel tijd kunt besparen bij de installatie door gebruik te maken van de kabels.

Ontdek verbindingstechnologie

Snelle installatie

Combineer kabels en connectoren met uiterst nuttige producten en hulpmiddelen van Murrelektronik, om uw systeeminstallaties te optimaliseren! Gemakkelijke Plug-and-Play-systemen, met momentsleutels die geheel juiste aansluiting van de kabel op de I/O-systemen waarborgen.
Verdeelbox ter plekke vermindert montagetijd en trekken van kabels; in combinatie met adapters met oneindig veel uitgangen, en t-stukken voor de verdeling van signalen/stroom, kunt u gebruikmaken van nagenoeg elke kabel die u wilt voor uw toepassing, met Murrelektronik installatiesystemen.

Ontdek snelle installatie