Solar Zero

Duurzame klimaat- en energieproducten

Solar Zero staat voor een zorgvuldig geselecteerd assortiment klimaat- en energieproducten. Goede beschikbaarheid, toegang tot technische ondersteuning & advies en met aantrekkelijke prijzen.

Bekijk de producten

Bekijk de Solar Zero producten in de webshop

Solar Zero

Warmtepompen

Bekijk op de webshop alle warmtepompen
Solar Zero

PV-systemen

Bekijk op de webshop alles voor PV-systemen
Solar Zero

EV-systemen en toebehoren

Bekijk op de webshop alle EV-systemen en toebehoren
Solar Zero

Ventilatie

Bekijk op de webshop alle ventielatieproducten

Waarom Solar Zero

Met Solar Zero bieden wij een totaaloplossing voor de klimaat- en energievraagstukken. Met kwalitatief goede producten en advies op maat. Wij geloven dat kennis de sleutel is tot succes in de energietransitie. De ontwikkelingen gaan snel en daarom hebben we het Solar Zero-concept ontwikkeld, waarbij alles samenkomt met kwalitatief hoge producten en diensten op maat.

Bekijk de producten

Solar Zero heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment op het gebied van zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en ventilatie.


Concurrerende prijzen voor dagelijkse behoeften en projecten.


1-dag levering of vaste bezorgdag.

Solar-Nederland-Zero-installateur-800x600.jpg

Kies voor Solar Zero

• Solar Zero staat voor beschikbaarheid, kwaliteit en efficiëntie
• Volg de beste cursussen via Solar Opleidingen, krijg technische ondersteuning en advies van onze experts voor jouw project
• Kies gemakkelijk producten van de hoogste kwaliteit
• Met best-in-class documentatie en certificering van Ecovadis

Producten binnen Solar Zero worden geleverd volgens de normen van Solar voor documentatie en certificeringen, waarbij leveranciers de certificering van EcoVadis moeten hebben. Lees hier meer >>

Bekijk de producten

Bekijk ons cursusaanbod

Warmtepompen

In deze training leer je hoe je tot het advies en ontwerp van de juiste warmtepomp voor je klant komt. Dit is een merkonafhankelijk training, zodat de leerstof toepasbaar is op alle merken warmtepompen. Speciaal voor de startende warmtepomp installateur.

Zonnepanelen

In deze training leg je een uitstekende basis om goed beslagen ten ijs te komen als het gaat om advies, ontwerp en installatie van zonnepanelen. Deze training is vooral geschikt voor installateurs die zich richten op de installatie van zonnepanelen op bestaande- en nieuwbouwwoningen.

Laadpalen

In deze klassikale training over laadpalen, nemen we je mee in het traject van behoeften analyse tot ontwerp en installatie van laadpalen. De training laadpalen is praktijkgericht waarbij je ook kennis maakt met verschillende typen laadpalen van ABB, Schneider en Alfen.

Neem contact op met één van onze specialisten

Wij zijn jouw partner in complete PV-systemen van projectbegeleiding, calculatie tot het aanvragen van subsidie. Solar helpt jou als installateur, ook door middel van cursussen van Solar Opleidingen en verkoopondersteuning.

Solar-Zero-contact-special-sales-1200x675.jpg

Solar Zero

''Klimaat en energie is een van de vier aandachtsgebieden van onze Core+ strategie. Onlangs hebben we Solar Zero gelanceerd. Het concept heeft een sterke waardepropositie die ingaat op de thema's duurzaamheid, verantwoordelijkheid en beschikbaarheid. We kijken ernaar uit om het concept samen met onze klanten en voorkeursleveranciers te ontwikkelen. Deel van de oplossing, op weg naar nul''

RASMUS H. VEMMELUND, GROUP SENIOR CATEGORY MANAGER, CLIMATE AND RENEWABLE ENERGY

Solar-Zero-klimaat-energie-oplossingen-1200x675.jpg

Benieuwd wat Solar doet om duurzamer te ondernemen?

Duurzaamheid

Bij Solar vinden we het belangrijk om te werken aan onze duurzaamheidsambities. Ons doel is om als bedrijf in 2030 Net-Zero te worden en om onze CO2 uitstoot in de gehele waardeketen met 25% te verminderen.
Bekijk onze duurzaamheidsinitiatieven

Maak gebruik van onze diensten

Kies voor onze transport- en logistieke oplossingen. Of ga voor levering met Fastbox. Jij blijft aan het werk en wij leveren jouw bestelling milieuvriendelijk op locatie.
Bekijk onze diensten

Blijf leren met Solar Opleidingen

Solar Opleidingen biedt praktijkgerichte opleidingen en kennis waarbij de ontwikkeling van (technische)vakkrachten centraal staat. Wij bieden de beste opleidingen op het gebied van o.a. klimaat & energie, elektrotechniek tot automatisering.
Bekijk ons cursusaanbod

Hulp nodig van onze klantenservice?

Customer Service kan je helpen met vragen over facturen, leveringstijden en transportoplossingen. Je kunt ook retour en andere formulieren vinden door op de onderstaande knop te klikken. Heb je vragen neem dan contact op.

Stuur ons een e-mail