Environment

Elke dag benaderen we klimaat- en energiekwesties met de wens om verandering op de lange termijn te creëren. Wij benutten kansen door nauw samen te werken met zowel onze klanten als leveranciers, om het groeiende duurzame potentieel te benutten. Dat doen we door energie-efficiënte oplossingen te bieden, eisen te stellen aan onze leveranciers en klanten te informeren over de laatste ontwikkelen, ook door middel van opleidingen.
/globalassets/shared/services/fastbox/fastbox-delivery-van-1200x645px.jpg

Groene Fastbox

Fastbox is een geweldige oplossing om te blijven werken zonder onderbreking. De installateur behoudt zijn parkeerplek en voorkomt onnodig heen en weer rijden. Fastbox zorgt voor een vermindering van de CO2-uitstoot met 20%.

Een installateur hoeft niet heen en weer te rijden voor materiaal, bij terugkomst hoeft er niet gezocht worden naar een parkeerplek en dat scheelt rondrijden. Een koerier combineert meerdere ritjes en is daarom efficiënter. Helemaal als er gebruik wordt gemaakt van de fietskoerier in Amsterdam.

Dit is efficiëntie en duurzaamheid op zijn best!

/globalassets/shared/about-solar/sustainability/packaging_1200x630.jpg

Milieu en recycling

Vanuit milieuoogpunt is geen verpakking de beste keuze, maar soms is het noodzakelijk om producten te verpakken. Daarom bieden wij een alternatief voor de traditionele plastic zak.
 
We hebben deze vervangen om ons plasticverbruik te verminderen. Vraag naar de blauwe Solar bag, deze is gemaakt van 90% gerecycled plastic en is keer op keer te gebruiken.