Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Governance

Bij een goede bedrijfsvoering geloven we dat een juiste 'groene' verantwoording het beste uitgangspunt is om de gezamenlijke bijdrage aan de groene agenda te leveren. Daarom hebben we ons betrokkenheid geformaliseerd in een strategische focus op leiden met transparantie.
/globalassets/dk/baredygtighed/katarina_jonsson1000x1500.jpg

Samenwerking met EcoVadis zorgt voor een verantwoorde waardeketen

Met meer dan 3.000 leveranciers hebben we de verantwoordelijkheid om te zorgen voor groene initiatieven en sociale verantwoordelijkheid in de waardeketen. Als het eerste 'sourcing and services-bedrijf hebben we de samenwerking met EcoVadis gestart. Ecovadis heeft een unieke tool voor risicobeheer en het evalueren van de duurzaamheidsprestaties van onder andere onze leveranciers.
 
"We zien de samenwerking met EcoVadis als een stap om onze leveranciers meer te betrekken. Het is een gebied dat we zeer serieus nemen en waarin we bereid zijn onze tijd en moeite te investeren om de controle te behouden", zegt Group Sourcing Manager, Katarina Jönsson.
 
Als onderdeel van de samenwerking zullen de duurzaamheidsrisicobeoordelingen van EcoVadis de basis vormen voor actieplannen met de individuele leveranciers voor verbeteringen. "In het slechtste geval zullen ze ons advies geven over met wie we geen zaken meer zouden moeten doen", zegt Katarina Jönsson.

Gedragscode voor leveranciers

We willen er zeker van zijn dat het product dat we aanbieden op een ethische en duurzame manier is geproduceerd en vervoerd. Daarom hebben onze leveranciers ingestemd met onze Gedragscode.
Lees onze gedragscode

Duurzaamheidsbeleid

Lees ons duurzaamheidsbeleid en ander beleid dat daarmee verband houdt.
Bekijk ons beleid

Klokkenluider

Onze klokkenluidersregeling nodigt interne en externe belanghebbenden uit om elke vorm van informatie of activiteit bekend te maken die als illegaal, onethisch of niet correct wordt beschouwd.
Ga naar de portal
/globalassets/shared/about-solar/sustainability/sbti.png

Transparantie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is essentieel, omdat wij geloven dat verantwoording het beste startpunt is om de juisten bijdrage aan de groene agenda te leveren. Daarom hebben we ons betrokkenheid geformaliseerd door middel van een strategie die gebaseerd is op transparantie. We werken samen met erkende ngo's en meten ons aan internationale benchmarks. Het naleven van ethische en bedrijfsrichtlijnen komt overeen met onze ambitie om een verantwoord en verantwoordelijk bedrijf te zijn.