Jouw betrouwbare partner in duurzame installatietechniek

We zijn vastberaden om deze belofte waar te maken. Bij Solar zetten onze medewerkers zich dag in, dag uit in om jouw dagelijkse leven te makkelijker te maken. Als jouw one-stop-shop voor elektrotechniek, verwarming, sanitair, ventilatietechniek, woningbouw en industrie bieden we een uitgebreid productassortiment, op maat gemaakte diensten en energiebesparende oplossingen. Wil je meer weten over Solar of klant worden? Klik snel op de onderstaande knop.

Lees meer en word klant >
Hansgrohe

Win een sportieve mountainbike!

Koop vóór 31 juli 2024 een willekeurig hansgrohe product en maak kans op één van de 5 sportieve hansgrohe mountainbikes!
Bekijk de actievoorwaarden
Superdeals

Voordeel bij Solar

Profiteer elke maand van nieuwe aanbiedingen met Superdeals. Bekijk meepakkers, artikelen met kortingen, op=op acties en productintroducties.
Bekijk artikelen
Panasonic Airco

De coolste airco introductieactie!

Koel blijven was nog nooit zo stijlvol! Want bij aankoop van vier Panasonic airco sets ontvang jij een gratis Ray-Ban zonnebril. Zo blijft jouw klant koel en jij cool!
Bezoek actiepagina
Jouw partner voor verduurzaming

Industriële verduurzaming: hoe en waar begin je?

Onze specialisten maken een plan van aanpak met de voordelen, besparingen en terugverdientijd. Alles meteen inzichtelijk voor al jouw klimaat- en energievragen.
Vrijblijvend duurzaamheidscan
iOS & Android

Mobiel met de Solar-app

Met de Solar-app op mobiel of tablet heb je het assortiment altijd bij de hand. Bestellen doe je snel en eenvoudig waar en wanneer jij dat wilt.
Digitaal bestelgemak bij Solar
Solar Light

Solar Light - Jouw gids naar een betere toekomst

In de verlichtingsindustrie worden certificeringen zoals EPD en ENEC niet gezien als etiketten, maar als bevestiging van kwaliteit, veiligheid en naleving van regelgeving.
Meer informatie
Smart Supply Kanban

Bespaar tijd en geld!

Transparant en efficiënt! Beheer eenvoudig je voorraad, verhoog je leveringszekerheid en verminder het aantal bestellingen.
Lees meer

Jouw branche

Installatie

Naast een ruim assortiment installatiemateriaal helpen wij je op weg met onze eigen (product) concepten, trainingen & cursussen van Solar Opleidingen en transportmogelijkheden. Alles om jouw werk makkelijker te maken!
Lees meer

Industrie

Solar is jouw partner voor paneelbouw, machinebouw, maakindustrie/MRO, offshore & Marine! Als strategische partner helpen we jou verder met onze maatwerkoplossingen. Van logistiek & transport tot TCO en SmartSupply Kanban.
Lees meer

Trade | Retail, e-tail, hotel & leisure

Van topklasse sanitair en exclusieve merken voor showrooms tot alles voor duurzaam gebouwbeheer. Wij zijn een groothandel die meer doet dan goederen leveren. Ontdek ook onze technische diensten en bel voor advies.
Lees meer