Duurzaamheid

We hebben onze duurzaamheidsambities verhoogd

Bij Solar zijn de Science Based Targets-initiatieven (SBTi), met de verplichtingen die het met zich meebrengt, een integraal onderdeel geworden van onze bedrijfsvoering. Ons doel is om als bedrijf in 2030 Net-Zero te worden en om onze CO2 uitstoot in de gehele waardeketen met 25% te verminderen.
Lees ons duurzaamheidsrapport

Hoe we werken aan duurzaamheid

/globalassets/shared/about-solar/sustainability/sbti.png

Transparantie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is essentieel. Wij geloven dat verantwoording het beste startpunt is om de juisten bijdrage te leveren aan de groene agenda. Daarom hebben we onze betrokkenheid geformaliseerd door middel van een strategie die gebaseerd is op transparantie. Wij werken samen met erkende Ngo’s en meten ons aan internationale benchmarks. Het naleven van ethische en bedrijfsrichtlijnen komt overeen met onze ambitie om een verantwoord en verantwoordelijk bedrijf te zijn.

/globalassets/eu/company/sustainability/solar-panels1.jpg

Wat wij doen aan duurzaamheid

Elke actie en elke beslissing maakt een verschil. We hebben daarom drie strategisch verankerde initiatieven opgezet om onze aanpak wat betreft duurzaamheid te versterken en de wereldwijde ESG-agenda te ondersteunen in partnerschap met onze klanten, leveranciers en medewerkers.

Investeren in Solar

Solar is sinds 1953 beursgenoteerd. Investeren in Solar is in eerste plaats investeren in de energietransitie. Wij bieden de beste oplossingen om een duurzaam en verantwoord gebruik van hulpbronnen te garanderen. Lees meer over ons aandeel op onze EU-website.
Lees meer over een investering in Solar

Maak jij het verschil?

Wil jij ons helpen op onze reis naar een duurzame manier van zakendoen? Bekijk dan onze vacatures op de carrièresite. Samen maken we het verschil!
Ga naar onze vacaturesite

ISO Certificaten

Benieuwd naar onze milieu- en kwaliteitscertificeringen en kwaliteitsbeleid? Lees meer over onze certificaten.
Ga naar ISO certificaten

Contactpersoon duurzaamheid