Woningbouw

Wij denken niet alleen in producten maar juist ook in oplossingen. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie in grote of kleine projecten, wij hebben de optimale oplossingen

Contact opnemen

Van advies tot technische ondersteuning

Kennis en slim advies garandeert een toekomstgerichte en op maat gemaakte oplossing voor ieder vraagstuk binnen de woningbouw. Voor jou als installateur is woningbouw een specialisme. Wij kunnen je met onze ervaring ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes en denken mee met bewezen innovatieve oplossingen.

Vergroot de efficiency van je facilitaire bedrijfsvoering

Wij volgen de ontwikkeling binnen de woningbouw op de voet en ondersteunen je bij het maken van de juiste keuzes. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt voor corporaties. Daar hoort een efficiënte inrichting van de bedrijfsvoering bij. Wij bieden je producten en diensten die bijdragen op de vergroting van efficiency van de facilitaire bedrijfsvoering.

Assortiment

Wij bieden een breed assortiment van bijna 300.000 technische producten op het gebied van elektro- en ventilatietechniek, verwarming en sanitair.
Bekijk ons assortiment

Solar Plus

Het Solar Plus assortiment omvat producten van de beste merken tegen een scherpe prijs. De meest gebruikte materialen zijn direct uit voorraad leverbaar.
Meer weten over Solar Plus

Klant worden

Snel en gemakkelijk toegang tot ons gehele assortiment. Ga direct naar onze webshop en bestel precies wat je nodig hebt.
Login of registreer

Solar Cable

Nooit meer kabels knippen op de bouw maar snel en duurzaam monteren. En met minder afval en een reductie van de faalkosten. Solar helpt je bij uitdagingen!
Meer weten over Solar Cable

Onze oplossingen

Logistieke diensten

Bespaar tot wel 30% met onze logistieke maatwerkoplossingen. Ontvang wekelijkse levering op een vaste tijd en plaats. Mist er een onderdeel, of heb je een defect onderdeel ontvangen? Wij leveren binnen een uur op locatie. En met een levering voor 7.00 uur begint je werkdag zonder oponthoud.
Lees meer

Voorraad-beheer

We bieden oplossingen voor het efficiënt beheren en verwerken van voorraad. We beheren jouw voorraad en verwerken die in de mate die jij wilt. Op locatie of door middel van VMI en VMOI. Met het optimaliseren van je toeleveringsketen helpen we jouw totale kosten terug te dringen.
Lees meer

Technische services

Technische problemen oplossen door even te bellen met onze experts.Technische experts die je bijstaan op het gebied van verlichting en brandmeldinstallaties. Advisering over duurzame installaties en kennis op het gebied van wet- en regelgeving.
Lees meer

Tabak Installatietechniek

In Musselkanaal en Nieuw-Buinen realiseert Woningcorporatie Lefier 27 Nul-Op-de-Meter woningen. Bouwonderneming Gebroeders Benus is de bouwkundig aannemer en de technische installaties worden uitgevoerd door Tabak Installatietechniek. In de driehoek Lefier - Benus - Tabak is Solar leverancier én adviseur. Naast onder andere de elektrotechnische materialen komt de gespecialiseerde hardware die nodig is voor het duurzaam en veilig verzamelen van meetdata via Solar.

Lees meer

Van den Hoff - NOM Helmond

“Zodra ’s avonds ‘van gas los’ op het nieuws is en warmtepompen worden behandeld, staat bij ons de telefoon de volgende dag roodgloeiend. Of ze morgen ook zo’n pomp kunnen hebben. Meestal leidt zo’n belletje tot niets. Maar één op de tien woningen is geschikt voor een hybride warmtepomp en één op de vijftien voor een all-electric. We werken tegenwoordig met een intakeformulier en spreekuur. Het aantal niet-uitvoerbare aanvragen neemt daardoor af, terwijl de slagingskans toeneemt. De onwetendheid bij de consument is groot en dat geldt helaas ook vaak voor de installateur.”

Lees meer

Contact opnemen

Dat we meer dan 300.000 producten hebben, daar profiteren onze klanten dagelijks van. Benieuwd welke oplossingen er zijn voor woningbouw? Daarover vertellen we je graag meer. Neem contact met ons op en we praten je bij.

Neem contact op