Solar Select

Exclusieve sanitairmerken

Of je nu zoekt naar een nieuw merk om op te nemen in je badkamer showroom, of de klanten van je installatiebedrijf wilt adviseren; bij Solar vind je dé merken voor iedere badkamer. Van kraan tot keramiek en van verlichting tot badkamermeubel.

Ontdek ons uitgebreide aanbod in de Solar webshop.solar-select-400x86.png

Ontdek ons assortiment

Specialisten in sanitair

We bieden een uitgebreid assortiment om badkamers volledig in te richten, al naar gelang de smaak, beschikbare ruimte en budget van jouw klant. Solar Select bestaat uit een serie exclusieve merken en ons eigen merk Blue Label. Stuk voor stuk onderscheidende merken en producten die met zorg zijn geselecteerd. Alle merken hebben gemeen dat ze een luxe en eigentijdse uitstraling hebben en een goede prijs/kwaliteit verhouding kennen. 

Daarnaast kun je vertrouwen op goede logistieke service, een team van sanitair specialisten en een enthousiast salesteam.

Word klant van Solar

De voordelen

• Onderscheidende producten

• Merken met een luxe uitstraling

• Producten van goede kwaliteit

• Juiste prijs/kwaliteitsverhouding

• Blue label producten altijd op voorraad

• Makkelijk te bestellen via onze webshop

• Verkoopondersteuning door specialisten

Blue Label

Met Blue Label bieden we een eigen merklijn, met een breed assortiment. Hiermee kun jij inspelen op de behoefte van trendy, betaalbare en functionele kwaliteitsproducten voor jouw klanten. Daarnaast ontvang je 10 jaar garantie* op alle kranen en douches, keramiek, baden, goten en meubels.

Of je nu kiest voor een minimalistisch of juist voor een groots design; dan combineert het Blue Label-assortiment dit met een moderne Scandinavische uitstraling. 

*binnenwerken zoals cartridges en thermostaat elementen 3 jaar garantie.

Lees meer

Transportoplossingen

Bij Solar kunnen wij een aantal maatwerkoplossingen aanbieden op het gebied van distributie en goederenstroom.

Bekijk de mogelijkheden

Werk mobiel met de app

Bestellen doe je snel en eenvoudig waar en wanneer jij dat wil. Direct vanaf je mobiel of tablet voor iOS en Android.

Lees meer over de app

Blijf leren

Solar Opleidingen biedt je praktijkgerichte technische opleidingen en Incompany trainingen door heel Nederland.

Zie ons aanbod

Efficiënte logistiek

Onze logistieke oplossingen zijn er om jou te helpen. Van projectbegeleiding, containerverhuur tot 24-uurs service.

Bekijk de oplossingen

Blue Label

Met Blue Label bieden we een eigen merklijn, met een voor jou margerijk assortiment. Hiermee kun jij inspelen op de behoefte van trendy, betaalbare en functionele kwaliteitsproducten voor jouw klant. Of je nu kiest voor een minimalistisch of juist voor een groots design; dan combineert het Blue Label-assortiment dit met een moderne Scandinavische uitstraling.
Lees meer

Catalano

Innovatief, technologisch vooruitstrevend en met respect voor mens en milieu. Dat zijn de waardes van Catalano en daarmee profileert deze Italiaanse fabrikant van hoogwaardige keramische badkamer producten zich sinds 1967. Dagelijks wordt er nabij Rome met veel passie gewerkt aan bijzondere producten met opvallende design kenmerken en minder opvallende slimme technologieën.
Lees meer

Steinberg

Steinberg is een fabrikant die moderne, luxe kranen en accessoires vervaardigd. Daarbij wordt goed gekeken naar toekomstige trends in architectuur die design en visie in de badkamer mogelijk maken. Alle producten zijn ontworpen uit hoogwaardige materialen, zoals solid-verchroomd messing en matglas. Steinberg is een betrouwbaar merk met innovatieve producten en goede service.
Lees meer

Afspraak maken?

Wil je meer weten over Solar Select, of een afspraak met één van onze sanitair specialisten inplannen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

E-mail Solar Select