Voedsel- en drankenindustrie

Ruim assortiment | Logistieke oplossingen | Technische experts voor de juiste ondersteuning

Voorkom onaangename verrassingen

Wet- en regelgeving stellen strenge eisen aan zelfs de kleinste componenten in de voedselfabrieken. Op deze pagina lees je hoe je kunt profiteren van onze 30 jaar ervaring in de voedingsindustrie en een TCO gedreven aanpak die zowel de veiligheid als de efficiëntie van je bedrijf optimaliseert.

Word klant

Als klant van Solar heb je toegang tot een productassortiment van 300.000 artikelen in technisch installatiemateriaal. Een groot deel van onze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Aanmelden is eenvoudig!

Ik wil klant worden

Groot assortiment voor de voedingsindustrie

In de webshop van Solar vind je een zorgvuldig uitgekozen assortiment van 7.000 producten die met name relevant zijn voor service en onderhoud in de voedingsmiddelenindustrie, zoals RVS gereedschappen en splintervrije lichtbronnen. Mochten de producten in direct contact komen met voedsel, dan is het aan jou om ervoor te zorgen dat de specificaties en documentatie van het product in overeenstemming zijn met de geldende eisen en regels. Wij kunnen hierbij begeleiden! Neem contact op met je accountmanager of mail naar industrie@solarnederland.nl

260.000

Verschillende artikelnummers

We bieden alles van verlichting en gereedschap tot de belangrijkste reserveonderdelen die ervoor zorgen dat uw productie niet stilvalt.

Webshop

97%

Leveringsbetrouwbaarheid

Onze kerncompetentie zijn onze logistieke services. Als u bij Solar winkelt, kunnen wij daarom een ​​hoge leveringszekerheid garanderen.

Meer over logistiek

25%

Extra waarde

Onze klanten in de voedingsindustrie kunnen tot doorgaans tot 25 procent besparen door onze op data gebaseerde TCO aanpak. Dit betekent in alle gevallen een efficienter inkoopproces waarbij het aantal leveranciers en handelingen wordt verminderd en geoptimaliseerd.

Meer over TCO

Snelle en betrouwbare levering

Bij Solar bieden we een breed scala aan logistieke oplossingen. Onze op gemaakte services die zorgen voor flexibiliteit rondom leveringen.

Logistieke oplossingen

Kwaliteitsproducten op het juiste moment

Bedrijven binnen de voedsel en dranken industrie hebben een constante behoeften aan een hoge kwaliteit en hygiëne rondom de gebruikte producten.

Solar Fastbox

Klantcases

DANVO Bakeries

Solar brengt schakelkasten in kaart

DANVO Bakeries produceert en bakt als familiebedrijf al ruim 25 jaar lang diepvriesbrood. Van Heusden doet bij de inventarisatie van de schakelkasten een beroep op de Technische Services van Solar.

Lees meer
Sonac

Een goede samenwerking tussen Sonac en Solar

Bij Sonac produceren ze proteïnes en vetten voor de voedingsindustrie. Speerpunten zijn dan ook veiligheid, de productie moet niet stil komen te staan en plezier in het werk.

Lees meer

Verlaagt de kosten met TCO

Voor een bedrijf en de inkomsten ervan is het essentieel om efficiënte procedures en structuren op te zetten. Inkoop vormt een groot deel van de uitgaven en middelen. Zuivelbedrijf Mille Foods verlaagde de kosten en de uitvaltijd met een TCO-analyse.
Lees meer over de oplossing bij Mille Foods

Als één leverancier genoeg is

De Deense levensmiddelenproducent Flensted heeft zijn bevoorrading geoptimaliseerd met Solar. Door de totale eigendomskosten (TCO) zichtbaar te maken, heeft het bedrijf meer transparantie en betere controle gekregen.
Lees over de oplossing bij Flensted
/globalassets/shared/services/vending-machines/industry3_584x350.jpg

De onderhoudsafdeling van onze klant Danish Crown Foods in Vejle heeft automaten geleased via Solar

Op zoek naar efficiëntie en besparingen tot wel 40%? Maak kennis met onze automaatservice.

Met een speciale toegangscode kunnen medewerkers verschillende artikelen verkrijgen, wat tijd bespaart, kosten verlaagt en de werkdag efficiënter maakt. "Beschikbaarheid is van het grootste belang voor Danish Crown Foods. Door de automaten heeft iedereen 24 uur per dag toegang, wat ideaal is voor een fabriek als deze. Bovendien hebben we besparingen vastgesteld voor iedereen die van deze service gebruikmaakt, meestal tussen de 25-40 procent", aldus Jesper Grøning Andersen, hoofd van Solar Services.

Technische services

Elk kwaliteitssysteem is een middel om een betere voedselveiligheid na te streven. Wij hebben engineers in huis met kennis over deze vraagstukken en geven advies over wijzigingen in wet- en regelgeving, engineering vraagstukken of innovatieve ontwikkelingen die gaande zijn in de markt.

Lees meer

Webshop en App

Met de webshop heb je 24 uur per dag toegang tot het ruime assortiment van bijna 300.000 artikelen. Met de app scan én bestel je snel en eenvoudig waar en wanneer jij dat wilt.

Lees meer

Fastbox

Stilstand is geld. Jouw business mag niet stil staan doordat je de benodigde onderdelen niet hebt. Bestel (industriële) artikelen met een Fastbox en laat deze binnen één uur leveren op jouw locatie.

Lees meer

24-uurs dienst

In noodsituaties is het belangrijk dat je te allen tijde snel kunt worden geholpen. Met onze 24-uurs dienst kun je 24/7 materialen bestellen die we direct per spoedlevering komen brengen.

Lees meer