Machinebouw

Wij helpen je de efficiëntie te optimaliseren

 

 

 

Vind verborgen kosten, bespaar tijd en geld

Velen staan ​​voor de uitdaging om de kosten te verlagen zonder concessies te doen aan de prestaties. Wij bieden moderne en flexibele oplossingen om je te helpen je dagelijks leven te optimaliseren. Bij ons heb je alles onder één dak en helpen wij jou met bedrijfsgerichte diensten en producten.

Je kan in alle situaties op ons rekenen.

Geld besparen?

Doe kleine investeringen in energiebesparende verlichtingsoplossingen.

Smart Supply - Kanban

Ben je op zoek naar een efficiëntere magazijnoplossing met optimaal voorraadbeheer? Dit kunnen wij voor je regelen met onze Kanban service. Het vereist geen wifi of software, alleen een logisch ingericht rek met 2 dozen met je (voorraad) producten en een scannertje.
Ontdek Kanban

Kabels voor elke taak

Het netwerk van erkende internationale leveranciers en fabrikanten van Solar Cables maakt het mogelijk om voor elke taak speciale kabels te leveren. Het is een van de meest complete voorraden kabels en snoeren in de branche en voldoet aan de huidige internationale normen.
Ontdek Solar Cable

Compromisloze kwaliteit

Solar Tools zijn gereedschappen, bevestigingsmaterialen en verbruiksartikelen. Met het concept krijg je advies waarmee je zowel tijd als geld kunt besparen. Een warehousingoplossing die kapitaal en efficiënte werkuren vrijmaakt. Kwaliteitsproducten voor elke taak, met zorg geselecteerd door onze experts.
Vind hier je favoriete gereedschap

Ontdek nieuwe technologie van onze leveranciers die je efficiënter maakt

Verbeter en optimaliseer direct je bedrijfsprocessen

Bij klanten die je al zijn voorgegaan hebben we bijgedragen aan hun totale kosten optimalisatie (TCO).

Graag zijn wij ook jouw partner om je als ondernemer te helpen je bedrijfsprocessen efficiënt in te richten en je totale kosten te verlagen. Wij bieden je inzicht in hoe je aanzienlijk kunt besparen door onze oplossingen op maat en de inzet van de juiste materialen en services.

Lees meer over TCO

TCO_model.png

Vind meer dan 300.000 producten

Gebruik onze slimme filters in onze webshop. Kies op categorie, merk of gebruik de catalogus om te vinden wat je zoekt.
Ontdek ons ​​complete assortiment

97% leverbetrouwbaarheid

Solar heeft ruime ervaring in de logistiek en met onze verschillende logistieke diensten vinden je altijd de oplossing die het beste bij jouw bedrijf past.
Ontdek onze logistieke oplossingen

25% efficiënter

Bij klanten die je al zijn voorgegaan hebben we bijgedragen aan hun totale kosten optimalisatie (TCO).
Lees meer over TCO

Onze concepten

Wij hebben verschillende productconcepten, die precies op jouw wensen zijn afgestemd. Of je nu op zoek bent naar de goedkoopste keuze of artikelen van hoge kwaliteit voor de beste prijs, we hebben onze producten gebundeld zodat het voor jou gemakkelijker is om te kiezen.

De beste kwaliteit voor de juiste prijs

Dekt tot 80% van uw dagelijkse behoeften. Altijd voor de juiste prijs en altijd op voorraad.
Ontdek

Alle kabels onder 1 dak

Jouw garantie voor professionele producten met snelle levering tegen een scherpe prijs.
Ontdek

Als licht een rol speelt

Onze verlichtingsspecialisten met uitgebreide ervaring en kennis staan klaar om te helpen bij het vinden van de optimale verlichtingsoplossing.
Ontdek

Gereedschappen zonder compromis

Bij Solar ben je aan het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardig gereedschap tegen een scherpe prijs.
Ontdek
Schneider Electric

Automatisering

De automatiserings- en besturingsproducten van Schneider Electric omvatten alles, van drukknoppen, programmeerbare relais tot motion control en interfacemodules voor toepassingen van eenvoudige machines tot complexe processystemen.
Lees verder
Murrelektronik

Specialisten in decentrale automatiseringstechnologie

Murrelektronik zijn experts in decentralisatie en optimalisatie van verbindingen tussen de schakelkast en sensor-/actuatorniveau. Met een breed scala aan de nieuwste oplossingen en slimme technologieën vind je de perfecte oplossing voor jouw productie.
Ontdek Murrelektronik
Siemens

Gemak en eenvoud in het bestellen van Siemens

Met ongeveer 10.000 Siemens-producten zijn wij de grootste distributeur in de Noord-europese en Scandinavische regio en is het assortiment gemakkelijk toegankelijk voor u in onze e-commerce omgeving.
Ontdek Siemens

Bekijk enkele van onze diensten

Smart Supply Kanban

Wil je een efficiëntere magazijnoplossing met optimale voorraad voor je project? Dit kunnen wij voor je oplossen met onze Kanban storage oplossing. Het vereist geen wifi of software.
Ontdek de voordelen van Kanban

24-uurs dienst

Met onze 24-uurs service heeft u de mogelijkheid om in kritieke situaties buiten onze normale openingstijden onderdelen te bestellen. Hierdoor bent u verzekerd van beschikbaarheid van goederen die stilstand en productiestilstanden kunnen verminderen
Lees meer

Nachtlevering

Solar Nachtlevering (levering 's nachts) wordt aangeboden wanneer de levering binnen het tijdsbestek van de volgende werkdag moet worden ontvangen, meestal met levering vóór 07.00 uur. De chauffeur moet toegang hebben tot de locatie waar het item dient te worden afgeleverd. Hiervoor gelden specifieke voorwaarden.
Lees meer

Bouwplaatslogistiek

Directe levering en voorraadbeheer op locatie? Bekijk de mogelijkheden voor bouwplaatsbegeleiders of leveringen volgens jouw planning.
Lees meer

Solar School

Solar School houdt je op de hoogte van de cursussen die je nodig hebt! We bieden cursussen aan in management en regelgeving en andere professionele cursussen. Kies de cursus die je nodig heeft en meld je vandaag nog aan!
Bekijk ons opleidingenaanbod

Webshop support

Voor vragen kun je ons altijd bellen op tel. 088 - 765 2780 of stuur ons een e-mail.
Stuur een e-mail

Word klant van Solar

Voor ons bij Solar sta je als klant centraal en staan ​​wij altijd voor je klaar. Wij bieden moderne en flexibele oplossingen om je te helpen je werkdag te optimaliseren. Bij ons heb je alles onder één dak en helpen we je met diensten en producten op maat. Je kunt altijd op ons rekenen!
Word klant

Customer service

Vind eenvoudig en snel het antwoord op jouw vraag! Kom je er niet uit? Neem dan via telefoon of mail contact op met customer service.
Lees meer